Ovesné, žitné a ječné vločky jsou vyrobeny z celých zrn obilnin, které obsahují většinu cenných látek - sacharidy, minerální látky, rostlinné bílkoviny, nenasycené mastné kyseliny, vitamíny a vlákninu. 
	 
	Žito je silná a odolná obilnina, obsahující významné vitaminy B1, B2, B3, B5, B6, vitamin E, K, biotin, kyselinu listovou, flavonoidy.
	Minerály a stopové prvky: vápník, hořčík, fosfor, draslík, měď, železo, mangan, selen, křemík, zinek.
	 
	Ječné vločky jsou výborným zdrojem sacharidů, obsahují vyšší množství vitaminů skupiny B 
	a polysacharid s imunostimulačním účinkem beta-glukan, podílející se na snížení hladiny cholesterolu.
	 
	Obilné vločky, jsou zdrojem kvalitní vlákniny, která podporuje pasáž zaživatiny a blahodárně působí na střevní peristaltiku. 
	Jsou i bohatým zdrojem vitaminu E, flavonoidů a křemíku, který se podílí na tvorbě pojivové tkáně, kůže a kvality srsti a drápů, kterým dodává pevnost. 
	Obsahují zdroj lecitinu, důležité složky a energetického zdroje pro svaly a mozek.
	Kombinace obilných vloček a zeleniny se osvědčily jako vhodná příloha v denní krmné dávce i jako součást diet při poruchách trávicího traktu.
	Předností této přílohy je vysoká nutriční hodnota, lehká stravitelnost, obsah vlákniny, vitamínů a minerálů.
	
	Balení: 1000 g = ± 6,7 kg hotové přílohy
Foto je ilustrační.
Ovesné, žitné, ječné vločky, hydrotermizovaná mrkev vločky, pastinák, celer, pór letní, hydrotermizované hrachové vločky, hrachová vláknina, petržel, špenát.
Protein 11,9 %, tuk 4,32 %, vláknina 4,72 %, energetická hodnota 3181 kcal, vápník - Ca - 0,11%, fosfor - P - 0,33 %, sodík - Na - 0,05 %
| Velikost balení: | 0kg - 4.99kg |